YVES' PODCAST

YVES'S NIEUWE PODCASTSERIE
RECENSEERT DE MEDIA
THE GYGS

De derde serie in de succesvolle podcastreeks 1-2-tje met Yves heeft aan ambitie geen gebrek. Op zijn kenmerkende manier neemt Yves Gijrath met betweters Erik de Vlieger, Won Yip, Carsten Klint, Micky Hoogendijk, Jaap de Groot en Leon de Winter elke vrijdag het nieuws van de week door. Luisteren dus, want niets blijft onbesproken. The GYGS is de naam: de nieuwe wekelijkse podcastshow van Yves met zijn eigen OMT.  

Klik hier voor alle afleveringen
podcast afbeelding_Gygs.png
ONDERNEMEN IN TIJDEN VAN CORONA

Times have changed. Zo ook de podcast. Die neemt Yves in deze periode op met social distance, wat betekent: via de telefoon. Yves gaat in de nieuwe serie ‘Ondernemen in tijden van corona’, op zoek naar het zakelijk vaccin en spreekt dagelijks invloedrijke en inspirerende ondernemers over de impact van de Coronacrisis op hun bedrijf en branche.

Klik hier voor alle afleveringen
yvesgijrath_podcast_ondernemenintijdenva
NIET POETSEN, MAAR LULLEN

Yves laat niets onbesproken in de podcast 'Een-tweetje met Yves’. Grote namen uit het bedrijfsleven, de politiek, sportwereld en media schuiven aan. In een gesprek van een uur passeren in de serie ‘Niet poetsen, maar lullen’, talloze fragmenten en passages uit iemands leven de revue.

Klik hier voor alle afleveringen
yvesgijrath_podcast_nietpoetsenmaarlulle

© Yves Gijrath 2020